Verkstad

Vi är auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz, Nissan & Saab.

 


 

Auktoriserad verkstad

Om du låter underhåll och reparationer skötas av en auktoriserad verkstad, så vet du att din bil får bästa tänkbara vård.

Alla arbeten utförs av specialutbildad personal och enligt tillverkarens instruktioner, dessutom givetvis med originaldelar. Delar som är utprovade av dem som tillverkat bilen, det gäller även special-verktyg och diagnos-instrument. En auktoriserad verkstad tar också på bästa sätt hand om garantier som är relaterade till eventuella fabrikationsfel.

Vi utför även rostskyddskontroll och åtgärder/kontroller i enlighet med fabriksgarantin och ser till att eventuella uppdateringar blir utförda.

Serviceintervall styrs av både tid/år samt miltal och vilket som inträffar först. För att veta vad som gäller för din bil ber vi dig läsa i ägarhandboken eller kontrollera med verkstan. Tänk på att det är av yttersta vikt att intervallerna sköts korrekt, då det annars finns risk för förlorad fabriksgaranti.

Genom att serva din bil regelbundet även mellan schemalagda intervaller, så minskar risken för onödiga och kostsamma reparationer.

Låt oss hjälpa dig på vägen till ett  tryggt och säkert bilägande.

Välkomna till oss på Hanson Motor

 

Inför verkstadsbesöket

Serviceboken

Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul

Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen

Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid

Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil

Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. Vid hög belastning så kan du hyra bil förmånligt via Avis som finns i företaget.

Viktigt vid hjulbyte

Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.

 

Boka service

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • För att säkerställa korrekt & snabbt bemötande ber vi dig vara så tydlig & utförlig som möjligt vid kontakt via vårt bokningsformulär. Vilken reparation/service önskar du? Symptom, miltal, senast gjorda service mm. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 07:00-16:00
Lunchstängt 12:00-12:45
Lördagar-Söndagar Stängt
Måndagar 09:00-18:00
Tisdagar 09:00-18:00
Onsdagar 09:00-18:00
Torsdagar 09:00-18:00
Fredagar 09:00-17:00
Lördagar-söndagar Stängt (eller efter överenskommelse)
Lunchstängt 12:00-13:00