Nya Opel

Opel är en av Europas största biltillverkare och grundades 1862. Företaget säljer mer än en miljon fordon per år, vilket gör det till GM:s näst största personbilsmärke och det fjärde största i Europa.
Opel är mitt i den största modelloffensiven i företagets historia. Från 2016 till 2020 kommer Opel att presentera 29 nya bilar inklusive en elbil och ett flaggskepp bredvid Insignia. Med andra ord har vi en hel del att se fram emot.
I Sverige består Opel av 45 motiverade och entusiastiska medarbetare som inte bara strävar efter att nå de högt uppsatta målen, men också att överskrida dem. Vi är en dynamisk organisation som ständigt söker nya medarbetare. Se våra lediga tjänster nedan.
Opel i Sverige marknadsför Opels person- och lätta transportbilar. Företaget har 45 anställda och kontoret ligger i Liljeholmen i Stockholm. I Sverige har Opel 77 försäljningsställen och 110 verkstäder spridda över landet. Opel har idag en marknadsandel på drygt 2,0 % i Sverige.

Vi på Hanson Motor Mora har alltid ett lager av nya personbilar från Opel som snabbt kan levereras till dig. För aktuellt utbud hänvisar vi dig till menyn ”bilar i lager”.

För dig som föredrar att ”bygga” din bil så fabriksbeställer vi bilen efter dina önskemål. De flesta bilarna ur Opels program tillverkas i Tyskland och kan därför vara leveransklar inom några månader.

För mer information om Opel se http://hanson.opelhandlare.se/